• info@tovtraining.nl
  • 0657329170

webshop

Welkom in de webshop van Bijbelse Feesten. We zijn in september 2014 gestart om lezingen, boeken en cursussen die betrekking hebben op de feesten voor een klein bedrag online  aan te bieden. U kunt afrekenen via paypal.

Studiedag “Een Loofhut in de kerk!?”

Heeft u de studiedag gemist? Bestel de lezingen in MP3 formaat. U ontvangt drie lezingen voor € 4,99

De lezing van Jacob Keegstra  heeft als titel Loofhuttenfeest; Profetie in actie. De reactie achteraf van een aantal “Israël veteranen” in het publiek was . “Heerlijk, veel nieuws gehoord vandaag”. Dit willen we nog eens beluisteren

De twee lezingen van Richard Vos hebben de titels ” De geschiedenis van het feest” en “Een Loofhut in de kerk!” Aanwijzingen voor een Kerk die Loofhuttenfeest viert.  Reacties van het publiek waren o.a. “Dit hield me de spiegel voor” en  “Dit zouden ze in onze kerk moeten horen”
Afrekenen kan eenvoudig via Paypal. Heeft u nog geen rekening van paypal?. Een rekening is snel en eenvoudig aangemaakt. Na betaling wordt u doorgestuurd naar een pagina waar u de mp3-s kunt downloaden. De link vervalt na twee weken.  Neem voor andere manieren van betaling contact op via het contactformulier.


Maanstand

Yepp! This is just a design for your awesome website and i am m sure you gona love